Elektrocentrála digitální invertorová HERON 1,8HP/1,1kW

Sháníte se po elektrocentrále s nízkou hmotností, malými rozměry, mimořádně tichým chodem a minimální spotřebou? Pak bude pro Vás elektrocentrála Heron 8896218 tím pravým řešením. Své využití najde při rekreaci (chaty, karavany, lodě apod.) a také na expedicích.

Potřebujete také napájet citlivou elektroniku? Dokonalá kvalita napětí, zajištěná invertorovým systémem vyhlazení výstupní křivky umožňuje použití elektrocentrály také pro tyto účely, takže budete moct napájet i výpočetní techniku či lékařské vybavení. Nebaví Vás už platit vysoké částky za provoz elektrocentrály? Určitě Vás tedy potěší, že díky funkci inteligentní regulace otáček v závislosti na spotřebě je tato digitální elektrocentrála až o 40% ekonomičtější oproti běžným elektrocentrálám.

Tlačí Vás čas a potřebujete práci udělat co nejrychleji? Žádný problém, velikost nádrže umožňuje až 7,5 hodin nepřetržitého provozu (v závislosti na zatížení). Potřebujete elektrocentrálu často přemisťovat? Praktická rukojeť a nízká hmotnost značně ulehčuje její transport. Pokud chcete disponovat vyššším výkonem, můžete tak dosáhnout spojením dvou stejných elektrocentrál a dostanete se tak na provozní výkon 1,6kW.

Technické parametry:
počet fází : 1f
výkon maximální : 1,1kW
výkon provozní : 0,9kW
napětí/frekvence : 230V/50Hz
účiník : 1
obsah válce : 49,7ccm
max. výkon motoru : 1,4kW (1,8HP)/5500min-1
startování : ruční
spotřeba : cca 0,9l/kWh
objem nádrže : 2,3l
typ generátoru : multipól., dig. řízený, invertor.
AC jmenovitý proud : 3,9A/230V
DC jmenovitý proud : 8,3A/12V
hmotnost : 14,7kg
rozměry (v. x š. x d.) : 39x45x24,5cm