WU651 - Excentrická bruska

Excentrické bruskyjsou určeny pro domácí dílnu i střední provozy, karosářské a lakýrnické dílny a další. Brusky lze využít k broušení malých až středně velkých ploch, broušení dřevěných a kovových povrchů, broušení vytmelovaných ploch, broušení karosérií.

  • Patentovaný antivibrační systém
  • Patentovaný systém separace prachu
  • Prachotěsný vypínač
  • Systém suchého zipu
Vibrafree 
Pomaleji nemusí být vždy bezpečněji. Co může platit pro řízení auta, může být opakem při práci s Worx bezvibračním nářadím. Bezvibrační nářadí rapidně zvyšuje vaši produktivitu, až na 100%, zatímco udržuje zpětné vibrace extrémně nízké. Jak je to možné? Technologie aktivního rušení vibrací vrací vibrace zpět do obrobku místo do vaší ruky a tím maximalizuje sílu, která jde do broušení navíc šetři i vaše zdraví.
 
Cyclonic Dust Separator
Na rozdíl od tradičních filtrů, které propouštějí prach ven ze sáčků, Worx Cyclonic prachový separátor efektivněji separuje prach ze vzduchu. Zatímco standardní prachové filtry způsobují ztrátu na výkonu, s Worx CDS zůstává výkon konstantní. Další benefit je ten, že vzduch vypouštěný CDS sytémém je čistší a zdravější pro životní prostředí.
 
3-metrový kabel 
Další jasná výhoda! Napájecí kabel, který je ještě delší, než běžně, umožňuje pracovat volněji a především bez použití neskladných prodlužovacích kabelů.
 
Variable speed
Jak již víte stejná rychlost není vhodná pro každou práci. Vrtání v kovu vyžaduje nižší rychlost, jinak bude výsledkem spálený vrták a kouř. Ale zkuste použít stejnou nízkou rychlost při vrtání do betonu – vyvrtání otvoru vám může trvat týden. Stroje Worx nabízejí široký rozsah přednastavených rychlostí, které vám dávají volnost výběru správné rychlosti pro vaši práci.
 
Odolné prachu
Vibrační a úhlové brusky se používají v prašném prostředí. Z tohoto důvodu se stovky obyčejného nářadí často vrací do servisů s poruchou vypínače. To však neplatí pro nářadí Worx vybavené protiprachovým kolébkovým vypínačem!