D25604K Kombinované kladivo SDS-Max 1250W, 8 J, AVC, CTC, 45mm DeWALT + kufr

Kombinované kladivod SDS-Max D25604K je ideální pro vrtání kotvicích a průchozích děr v betonu a zdivu s průměrem od 12 do 45 mm. Jádrové vrtání až do průměru 100 mm. Pohon řetězem prodlužuje životnost a zvyšuje účinnost a společně s převodovkou naplněnou olejem zaručuje dokonalé mazání komponentů a vynikající rozptyl tepla. Systém aktivní regulace vibrací zahrnující protizávaží a plovoucí rukojeť zaručuje extrémně nízké vibrace.

Úplná regulace momentu. Patentovaná dvoustupňová spojka umožňuje uživateli provést volbu jednoho ze dvou nastavení pro různé průměry vrtáků a korunových vrtáků, což zaručuje maximální stupeň ochrany při každém typu vrtání.

Elektronický systém, který ihned detekuje ztrátu kontroly nástroje a okamžitě reaguje snížením otáčivé síly. Možnost zastavení otáčení pro středně náročné demoliční práce. Unikátní ochrana proti vnikání prachu zabraňuje vniknutí i těch nejjemnějších prachových částic do příklepového mechanismu, a tak poskytuje tomuto nářadí maximální odolnost a provozní životnost. Příklepový mechanismus je optimalizován snížením počtu komponentů a dokonalejším tlumením, aby poskytoval maximální rázovou energii a tím i účinnost při vrtání do nejtvrdších betonů.

Účinný mechanismus dodává rázy přímo na pracovní nástroj bez ztrát způsobených nadměrnými vibracemi a tlumení zpětných rázů omezuje namáhání nástroje. Ergonomický, kompaktní a štíhlý design maximalizuje ovladatelnost a umožňuje snadný přístup do omezených prostorů. Rukojeti s měkkým gumovým povrchem zvyšují komfort obsluhy a snižují únavu při dlouhodobém použití.

Plynulá elektronická regulace rázové energie/otáček zaručuje dokonalou ovladatelnost při práci s menšími nástroji a lehkým materiálem. Zajišťovací tlačítko zaručuje lepší ovladatelnost při práci v režimu sekání. Skříň z hořčíkové slitiny zaručuje nižší hmotnost a vynikající odolnost. Elektronická údržba a indikátor opotřebování uhlíků určují, kdy musí být provedena výměna uhlíků a kdy musí být provedena údržba nářadí. Vynikající poměr výkonu a hmotnosti: 8 J rázové energie poskytované kladivem s hmotností 6,9 kg.

Standardní výbava:

Nastavitelná antivibrační boční rukojeť

odolný kufr

Technické parametry:

Příkon: 1250 W
Výkon: 615 W
Otáčky při zatížení: 210-415 ot./min
Úderů/min: 1430-2840 ú/min
Energie rázu: 8 J
Držák nástrojů: SDS-Max
Max. průměr otvoru [beton]: 45 mm
Max. průměr otvoru [průrazový vrták]: 65 mm
Max. průměr otvoru [vrtací korunka]: 100 mm
Hmotnost: 6.9 kg
Délka: 477 mm
Výška: 245 mm
Šířka: 104 mm
Vibrace ruka/paže - vrtání: 8.7 m/s2

Podmínky pro získání záruky 3 roky.
http://www.dewalt.cz/3/