Řezačka na dlažbu a obklady ZI-FS115

Řezačka na dlažbu a obklady ZI-FS115 je vynikajícím nástrojem pro přesné a snadné řezání dlažeb a obkladů. Je navržena s praktickým vzhledem kufru, který poskytuje pohodlné uložení příslušenství, jako jsou náhradní kotouče nebo měřící nástroje. Díky sklopnému stolečku je možné přizpůsobit pracovní plochu dle potřeby, což usnadňuje práci s různě velkými materiály.

Jedním z klíčových prvků této řezačky na dlažbu a obklady je vodní chlazení kotouče. Tato funkce pomáhá udržovat optimální teplotu kotouče během řezání, což prodlužuje jeho životnost a zajišťuje čisté a přesné řezy. Díky TUV/CE certifikaci můžete mít jistotu, že tato řezačka splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.

Řezačka na dlažbu a obklady s praktickým kufru-like designem je skvělým nástrojem pro řemeslníky i domácí kutily. Je vybavena sklopným stolem, který usnadňuje přizpůsobení pracovní plochy podle potřeby. Vodní chlazení kotouče je zajištěno pro optimální výkon a ochranu kotouče před přehřátím. Certifikace TUV/CE pak potvrzuje vysokou kvalitu a bezpečnost tohoto nástroje. S touto řezačkou budete mít veškeré potřebné příslušenství pohodlně uschováno v kufru-like designu, což usnadní organizaci a přenášení. 

Standardní výbava řezačky:

  • Podložka
  • GFCI konektor

Technické parametry :

Průměr kotouče diamantový 115x22,3 mm
Hloubka řezu 25 mm
Napětí 230 V
Otáčky bez zatížení 4500 ot/min
Hmotnost 5,3 kg
Rozměry balení 395x125x405 mm
Výkon motoru 500W
Přepravní hmotnost 5,8 kg
Rozměry stolu 360x300 mm
Krytí IP 54