Mobilní regálový systém MS-15000

Jednostranný mobilní regálový systém se 40 uzavřenými výklopnými boxy uspořádanými po 5 v osmi řadách. Vyznačuje se vysokou variabilitou - každá řada (= černý organizér s pěti boxy) je jako samostatná součást, řady je možné uspořádat dle vlastní potřeby (případně použít i samostatně např. na stěně – upevňovací materiál součástí, na pracovním stole apod.).

Stojan

Je vyroben z oceli silné 0,7 mm s pozinkovaným povrchem a má speciální práškovou povrchovou úpravu, která odolává ve zvýšené míře mechanickému opotřebení i působení řady chemikálií.

Stojan obsahuje:
4 otočná kolečka (2 s poziční brzdou)
1× madlo pro snadný transport

Technické informace:
Rozměr: 1470×675×565 mm (bez madla)
Barva: tmavá šedá

Řada - organizér

Organizér je samostaná součást s možností upevnění na zeď, nad pracovní stůl apod., upevňovací materiál (hmoždinky, šroubky). Do tohoto organizéru jsou jednoduchým způsobem "nacvaknuty" malé šedé boxy. Organizéry jsou vyrobeny z odolného ABS plastu. Dodávka obsahuje 8 ks organizérů pro umístění boxů.

Technické informace:
Rozměr: 600×150×110 mm
Barva: černá

Boxy

Ke každému boxu je popisovací štítek a plastová průhledná krytka. Boxy jsou vyroeny z odolného ABS plastu. Dodávka obsahuje 40 ks boxů s průhledným čelním panelem s úchytem.

Technické informace:
Kapacita: 0,8 l
Nosnost: 2,5 kg
Rozměr: 120×145×100 mm
Barva: šedá