SET 5 PROFI - Čtyřsloupový zvedák 5000 kg s přízdvihem a 3D geometrií

Čtyřsloupový zvedák 5000kg s přízdvihem a 3D geometrie v setu za výhodnou cenu. V ceně je zahrnut zdarma hydraulický přízdvih k čtyřsloupovému zvedáku a otočné pološiny pro geometrii.

Součásti dodávky:

Čtyřsloupový zvedák 5000 kg

Čtyřsloupový elektrohydraulický zvedák je použitelný jak pro běžný servis osobních a dodávkových vozidel, tak zejména pro měření geometrie kol, díky integrovaným posuvným plošinám a vybráním pro otočné plošiny.

Čtyřsloupový zvedák pro měření geometrie je stejně jako ostatní zvedáky Golemtech vybaven řadou bezpečnostních prvků jako jsou mechanické západky v každém sloupu a bezpečnostní ventily v hydraulické soustavě.

Technické parametry:

max. výška zdvihu: 1800 mm

celková šířka: 3148 mm

šířka mezi přejezdy 830 - 970 mm ( stavitelná )

celková délka: 5110 mm

šířka mezi nájezdy: 900 mm

Množství hydraulického oleje: 12 l

Nůžkový přízdvih

Hydraulický nůžkový přízdvih s nosností 3000kg použitelný ke čtyřsloupovému zvedáku. Výborný pomocník např. při měření geometrie. Pohyblivé uchycení na náš čtyřsloupový zvedák, možnost pohybu po celé délce zvedáku.

3D geometrie s elektronicky stavitelnými kamerami

Terčová 3d geometrie s automatickými kamerami na středovém sloupu. Určeno pro osobní a dodávková vozidla. Přesné měření celé řady parametrů geometrie kol přední i zadní nápravy (sbíhavost, odklon, příklon, záklon, úhel natočení kol atd.) Celý testovací proces je velmi rychlý, trvá jen několik málo minut.

Systém používá dvě přesné kamery s vysokým rozlišením. Tyto kamery jsou elektronicky výškově stavitelné s automatickým sledovaním terčů. Měření tedy může probíhat jak na spuštěném, tak na zvednutém zdviháku a kamery si samy regulují jejich výšku.

Naměřené hodnoty se zobrazují na přehledném LCD monitoru a také digitálně na spodní části zařízení, takže hodnoty je vidět i z pod automobilu, nebo i z montážní jámy.

Odrazové terče, které se umísťují na kola neobsahují žádnou elektroniku, tzn. nepotřebují žádné napájení, baterie ani propojení s měřícím stojanem. Není potřeba žádná kalibrace. Odrazové terče jsou vyrobeny z kvalitního tvrzeného materiálu, který je velmi odolný a tím vhodný do dílenského prostředí.

3D geometrie používá přehledný ovládací software pod OS Windows. Obsluha je tak velice jednoduchá, vše je přehledně graficky zpracováno a integrováno do průvodce celým měřením. Zobrazení na velkém 22" monitoru umožňuje snadné čtení a zobrazovaných dat i z větší vzdálenosti. Pro pohodlou obsluhu je součástí dodávky bezdrátové dálkové ovládání.

U všech strojů se můžete rozhodnout pro doručení přepravní službou, doručení a montáž našimi techniky, nebo osobním vyzvednutím ve skladech v Praze.

Vzhledem k váze zařízení, je cena za dopravu závislá na vzdálenosti k zákazníkovi. Konečná cena dopravy bude sdělena po přijetí a potvrzení objednávky.