Trvale plastická univerzální těsnicí hmota - PETEC Uniplast Dichtung dauerplastisch

Trvale plastická, univerzální těsnicí hmota modré barvy na bázi polyuretanu v tubě (80 ml) je vysoce odolná a dokonale těsní různé montážní spoje. Má široký rozsah použití, dokonale těsní nejrůznější montážní spoje součástí automobilových agregátů, převodovek, strojů, turbin atd. Používá se vždy ve spojení nebo jako doplněk všech pevných těsnicích materiálů, jako jsou například korek, papír, guma, kov/měď, zlepšuje a optimalizuje dlouhodobě těsnicí schopnosti těchto materiálů.

Zůstává trvale pružná, vůbec netvrdne. Lehce se zpracovává a nestéká. Vyniká vysokou přilnavostí k podkladu a mechanickou odolností. Výborně odolává vibracím, vyšším teplotám, vodě, slané vodě, pohonným hmotám, olejům, nemrznoucím chladicím prostředkům, různým chemikáliím, ale i povětrnosti, zabraňuje korozi. Vysoká profesionální kvalita (Made in Germany).


Technické parametry:

barva:
viskozita:
vytvrzovací systém: 
funkční pevnost:
teplota zpracování:
teplotní odolnost:
modrá
> 1.200.000 Pa.s
plastický
ihned
+ 10°C až + 35°C
- 50°C až + 250°C


Aplikace:
Plocha pro těsnicí přípravek se očistí a z tuby s nasazenou špičkou (součást balení) se nanese potřebné množství přípravku, většinou ve formě těsnicí housenky, zásadně ve spojení a jako doplněk pevných těsnění (korek, papír, guma, měď apod.). Ihned pak lze pokračovat v montáži.

Množství: 80 g v tubě