Montážní lampa JF4060+17 LED

Profesionální montážní lampa 60+17 LED se zvýšenou odolností proti vodě, olejům, mechanickým nárazům a teplotě nebo chladu je opatřena 60 kvalitními super bílými LED diodami (průměr 5 mm) v hlavním prachotěsném tubusu a dalšími super bílými 17 LED diodami ve vrchní kruhové části.


Tyto LED diody svítí intenzivně podobně jako klasická kapesní svítilna. Ke spínání obou druhů osvětlení slouží spínač na rukojeti. Ve srovnání s klasickými žárovkovými nebo zářivkovými lampami je životnost LED diod nesrovnatelně delší (více než 100 000 hodin). Montážní lampa je opatřena ergonomickým držadlem ze zesílené odolné pryže a praktickým

natáčecím zavěšovacím háčkem. Lampa je vybavena nabíjecími Ni-MH bateriemi (900 mA), pracuje se s ní bez kabelového připojení na zdroj elektrického proudu.

Při vybití baterií po cca 3-5 hodinách svícení se do plné kapacity nabíjejí buď pomocí síťového adaptéru 230 V AC nebo adaptéru 12 V DC, který má konektor do autozapalovače. Přídavným světlem 17 LED lze svítit bez nabití více než dvojnásobně dlouho. Plné nabití se dosáhne po 5-6 hodinách. S montážní lampou lze samozřejmě svítit i po připojení na síť nebo 12 V.

Technické informace:

Hlavní tubus: 60 LED (průměr 5 mm)
Kruhové horní světlo: 17 LED (průměr 5 mm)
Baterie: 900 mA, NI-MH baterie
Vybíjecí čas: 3-5 hodin
Doba nabíjení: 5-6 hodin
Materiál: ABS plast