D 850 E-BASIC odvlhčovač Amcor

Odvlhčovač D 850 E - Basic je moderní zařízení, které vás okamžitě osloví nejen vzhledem, ale i skvělými parametry. Je určeno pro postavení na podlahu i k zavěšení na zeď. Odvlhčovač je vybaven elektronickým nastavením požadované vlhkosti a dvourychlostním ventilátorem. 
Lamely, kterými proudí odvlhčený vzduch, jsou směrovatelné. Přístroj je vybaven indikátorem el. napájení. Pro svůj příjemný vzhled se hodí i do nejluxusnějšího prostředí. 

Odvlhčovače D 850 E - Basic (D 750, D850 Elektron, ...) jsou vyrobeny z kvavlitního nekorodujícího materiálu. Jsou konstruovány tak, že vzdušnou vlhkost odstraňují na principu tepelného čerpadla. Vlhkost vzduchu dokáží podle potřeby udržet v rozmezí 20-80%. Součástí výbavy odvlhčovačů D 850 E - Basic je automatické odmra-zování. Díky jednoduché instalaci a snadné údržbě lze odvlhčovače použít jak ve starších, tak v nově budovaných prostorách.

D 850Odvlhčovače E - Basic jsou nezbytné pro vnitřní bazény, u kterých není zřízena vzducho-technika. Odstraňují ze vzduchu vlhkost, zamezují kondenzaci páry na oknech a stěnách, a odstraňují tak zásadní příčinu vzniku plísní. Odvlhčovače lze využít všude, kde vznikají problémy se zvýšenou vlhkostí vzduchu - tedy nejen v bazénech, ale i v rehabilitačních či telekomunikačních centrech, restauracích, kadeřnických salonech, prádelnách, výrobnách těstovin, kuchyních apod. Odvlhčovače D 850 E - Basic jsou vybaveny prachovými filtry a zároveň s odvlhčením zlepšují čistotu vzduchu. 

Technické parametry 
Odvlhčení při 30 °C, RH=70% (l/den) 45 
Přefiltrovaný obj. vzduchu (m3/h) 450 
Nasávání vzduchu předem 
Výtlak vzduchu vrchem 
Objem zásobníku kondenz. vody (1) není 
Napojení hadice kondenz. vody (mm) 13 
Plocha filtru vzduchu (cm2) 1500 
Elektrické napájení (V) 230 V/50Hz 
Elektrický příkon (kW) 0,96 
Regulátor vlhkosti zabudovaný 
Elektrické krytí IP 43 
Chladivo R 410A 
Provozní teplota vzduchu °C 10-35 
Rozměr š/v/h (mm) 660/750/345 
Váha (kg) 37