DCK654P3T Kombo sada aku nářadí 18V DeWALT

Kombo sada 18 V DeWALT DCK654P3T obsahuje příklepovou vrtačku DCD796, rázový utahovák DCF887, kotoučovou pilu DCS391, oscilační multibrusku DCS355, kombinované kladivo DCH273, úhlovou brusku DCG412, 4x akumulátor 5,0 Ah, 2x kufr T-Stak VI, kufr T-Stak II + T-Stak Carrier (podvozek).

Aku bezuhlíková vrtačka s příklepem 18V DCD796

Nová kompaktní vrtačka 18 V XR Li-Ion DeWALT DCD796 má dokonale kompaktní a lehkou konstrukci, která umožňuje použití i na místech s omezeným přístupem. Má 15 poloh pro nastavení utahovacího momentu umožňuje stejnoměrné šroubování do různých materiálů. Celokovová převodovka s dvěma převodovými stupni prodlužuje provozní dobu a životnost nářadí.

Příklep a možnost šroubování zaručují univerzální využití tohoto nářadí. LED diodová svítilna se zpožděným vypínáním na patce nářadí zaručuje zlepšenou viditelnost a funkci pracovní svítilny. Zdokonalená ergonomická konstrukce s gumovým povrchem rukojeti zvyšuje komfort obsluhy. Konstrukce inteligentního spouštěcího spínače umožňuje maximální ovladatelnost při práci. Ocelová příchytka na řemen a magnetický držák nástrojů poskytují dokonalé řešení pro uložení.

Technické parametry:

Typ baterie: XR Li-Ion
Napájecí napětí: 18 V
Kapacita baterie: 5,0 Ah
Max. moment (tvrdý materiál): 70 Nm
Max. moment (měkký materiál): 27 Nm
Výkon: 460 W
Otáčky naprázdno: 0 - 550/2 000 ot./min
Úderů/min: 0 - 9 350/34 000 ú/min
Kapacita sklíčidla: 1,5 - 13 mm
Max. průměr otvoru [dřevo]: 40 mm
Max. průměr otvoru [kov]: 13 mm
Max. průměr otvoru [zdivo]: 13 mm
Hmotnost: 1,62 kg
Délka: 190 mm
Výška: 203 mm
Šířka: 67 mm

Aku rázový utahovák DCF887

Aku bezuhlíkový rázový utahovák s 3 převodovými stupni 18V XR Li-Ion má vysoce výkonný bezuhlíkový motor, který poskytuje moment s hodnotou až 205 Nm, což zaručuje rychlé dokončení náročných pracovních úkonů. Dokonalé ovladatelnosti je dosaženo díky 3 převodovým stupňům a nastavení hodnoty momentu pomocí režimu PrecisionDrive. Režim PrecisionDrive nabízí lepší ovladatelnost při šroubovacích úkonech a zabraňuje poškození materiálu a upevňovacího prvku. Vynikající lehké a kompaktní nářadí s velmi komfortním ovládáním při použití je vhodné pro práce v malých prostorech. Kruhová LED svítilna ze 3 LED diod poskytuje vynikající osvětlení obrobku.

Technické parametry:

Výkon: 400 W
Napětí akumulátoru: 18 V
Hmotnost: 1,56 kg
Délka: 134 mm
Typ akumulátoru: XR Li-Ion
Kapacita akumulátoru: 5,0 Ah
Počet rázů: 0 - 3 800 ú/min
Výška: 225 mm
Otáčky na prázdno: 0 - 1 000, 0 - 2 800, 0 - 3 250 ot./min
Max. krouticí moment: 205 Nm
Distribuce: CZ
Držák nástrojů: 6,35 mm (1/4")
Vibrace ruka/paže: 22 m/s2

Aku kotoučová pila XR Li-Ion 18V DCS391

Poslední generace vynikající kotoučové pily disponuje NOVOU technologií XR Li-Ion. Součást inteligentní řady XR Lithium Ion určená pro efektivní a rychlé provádění pracovních úkonů. Výkonný a vysoce účinný motor DEWALT PM58 chlazený ventilátorem s vyměnitelnými uhlíky poskytuje až 3700 ot./min, což umožňuje provádění rychlých řezů. Ergonomická tvarovaná rukojeť s gumovým povrchem optimalizuje komfort obsluhy. Mimořádně odolná konstrukce nářadí skládající se ze základny odlévané z hořčíkové slitiny umožňuje provádění opakovaných a přesných řezů. Inteligentní spouštěcí spínač umožňuje dokonalou ovladatelnost při každé práci.


Jednoduché nastavení úhlů šikmých řezů a hloubky řezu bez použití jiného nářadí společně se snadno čitelným měřítkem maximalizuje univerzálnost tohoto nářadí. Zajištění vřetena umožňuje rychlou a snadnou výměnu kotouče. Odjišťovací spínač a elektronická brzda motoru zajišťují lepší ovladatelnost a zvyšují bezpečnost. Mimořádně tenký řez kotouče s průměrem 165 mm s 24 zuby opatřenými destičkami karbidů zaručuje účinné využití provozní doby a provádění rychlých a hladkých řezů s maximální hloubkou řezu 55 mm. Zdokonalená ergonomická konstrukce a gumový povrch rukojeti zvyšují komfort.

Technické parametry:

Výkon: 760 W
Napětí akumulátoru: 18 V
Hmotnost: 3,2 kg
Kapacita akumulátoru: 5,0 Ah
Kapacita šikmých řezů: 50°
Distribuce: CZ
Typ akumulátoru: XR Li-Ion
Otáčky na prázdno: 5150 ot/min
Rozměry: 360 x 240 mm
Max. hloubka řezu při 45°: 42,1 mm
Max. hloubka řezu při 90°: 55 mm

Aku bezuhlíková oscilační multibruska XR Li-Ion 18V DCS355

Bezuhlíkový motor DEWALT poskytuje až o 57 % delší provozní dobu než standardní motory s uhlíky. Systém výměny příslušenství QUICK-CHANGE umožňuje rychlou výměnu pracovního příslušenství bez použití jiného nářadí.

Spouštěcí spínač DUAL-GRIP s plynulou regulací otáček zaručuje nastavení správných otáček a ovladatelnost nářadí při práci. Jasné světlo LED diodové svítilny osvětluje tmavé pracovní prostory. Sada 29 kusů příslušenství umožňuje provádění široké škály řezných a brusných prací. Univerzální adaptér umožňuje použití příslušenství pro univerzální nářadí od většiny jiných výrobců.

Technické parametry:

Výkon: 300 W
Napětí akumulátoru: 18 V
Hmotnost: 1,06 kg
Délka: 310 mm
Kapacita akumulátoru: 5,0 Ah
Distribuce: CZ
Typ akumulátoru: XR Li-Ion
Počet kmitů: 0 - 22000 min-1

Kombinované kladivo SDS-Plus DCH273

Bezuhlíkové kombinované kladivo SDS-Plus 26mm DeWALT výborný vrtací výkon umožňuje vyvrtat více než 90 otvorů (průměr 10 x 80 mm) na jedno nabití baterie. Režim zastavení otáčení umožňuje provádění lehkých sekacích prací v sádrokartonu, obkladech a omítkách a vypnutí příklepu umožňuje vrtání prováděné pouze do dřeva a kovu. Bezuhlíkový motor a baterie 18 V Li-Ion s velkou kapacitou 5,0 Ah zaručují extrémně dlouhou provozní dobu a méně úkonů údržby. Elektronická spojka zaručuje stálé hodnoty momentu a zvýšenou odolnost. Nejnižší vibrace v této třídě 6,6 m/s2 minimalizují únavu obsluhy.

Jasné světlo LED diodové svítily se zpožďovací funkcí zlepšuje viditelnost. Ideální pro vrtání kotevních a montážních otvorů do betonu, cihel a zdiva s průměrem od 4 do 24 mm. Kompaktnost, nízká hmotnost a ergonomický design zaručují vyšší komfort a opěru při dlouhodobém použití.

Technické parametry:

Napětí akumulátoru: 18 V
Příkon: 400 W
Hmotnost: 2,9 kg
Energie úderu: 2,1 J
Kapacita akumulátoru: 5,0 Ah
Minimální průměr vrtáku: 4 mm
Otáčky na prázdno: 0 – 1 100 ot./min.
Počet příklepů: 0 – 4 600 úd./min.
Vibrace: 6.6 m/s2
Typ akumulátoru: XR Li-Ion

Aku úhlová bruska 125mm XR Li-Ion 18V DCG412

Aku úhlová bruska se silným motorem, který je chlazený ventilátorem, poskytuje maximální výkon a trvanlivost. 6500 ot./min poskytuje dostatečně vysoký výkon pro řezací a brusné aplikace. Nastavení krytu bez použití jiného nářadí zdokonaluje univerzálnost aplikací. Vhodný spouštěcí spínač se zajišťovacím tlačítkem usnadňuje úchop nářadí. Možnost nastavení boční rukojeti do dvou poloh nabízí větší komfort a ovladatelnost.

Nízkoprofilová skříň převodovky typu jampot zvyšuje odolnost a zlepšuje ergonomii.  Rychloupínací systém kotouče umožňuje uživateli provádění snadné a rychlé výměny kotoučů. Převody s kuželovými koly se šroubovitými zuby poskytují nejvyšší úrověň odolnosti a malé vibrace zvyšují produktivitu práce.

Technické parametry:

Výkon: 405 W
Napětí akumulátoru: 18 V
Hmotnost: 3,2 kg
Délka: 375 mm
Kapacita akumulátoru: 5,0Ah
Otáčky na prázdno: 7000 ot/min
Výška: 147 mm
Max. průměr kotouče: 125 mm
Typ akumulátoru: XR Li-Ion
Závit vřetena: M14

Kufry TSTAK

Robustní, stohovatelné a praktické, takové jsou kufry TSTAK, které díky svým různým verzím znatelně usnadňují život řemeslníkům. Volitelně jako transportní kufřík, např. pro přenosné elektrické nářadí nebo vybavené jedním nebo dvěma zásuvkami pro bezpečné skladování drobných dílů, jako jsou vrtáky, bity nebo šrouby. Praktické použití pro každého profesionála díky své robustní konstrukci a inteligentnímu vnitřnímu vybavení. Více kufrů lze k sobě rychle a bezpečně spojit pomocí bočních svorek.

Kufr TSTAK II má 2 rukojeti a pěnovou vložku. Kufr TSTAK VI má vyjímatelnou přihrádku na drobné nářadí a příslušenství. Podvozek pro kufry systému TSTAK od výrobce DeWALT zaručuje i náročné použití. Může být rychle a snadno připevněn k základně jakéhokoli kufru této řady, což zaručuje jeho časté využití. 

Podmínky pro získání záruky 3 roky. 

http://www.dewalt.cz/3/