Aku pila přímočará Einhell Expert TE-JS 18 Li (bez baterie)

Aku pila přímočará Einhell Expert TE-JS 18 Li (bez baterie) je přímočará pila napájená lithium-iontovou baterií. Je součástí oblíbené řady Power X-Change, která umožňuje jednoduchou výměnu a sdílení baterií mezi různými nástroji stejné rodiny.

Hlavní vlastnosti:

  1. Kompatibilita: Jako člen rodiny Power X-Change, pila umožňuje výměnu baterií s ostatními nástroji této řady, což přináší větší flexibilitu a cenovou efektivitu pro uživatele.

  2. Výhled na řez: Výhodou je LED osvětlení řezné plochy a „odfukovač“, které zajišťují jasný a čistý výhled na pracovní materiál při řezání.

  3. Instalace čepele: Univerzální držák čepele umožňuje rychlou a jednoduchou výměnu čepele bez použití dalšího nářadí.

  4. Další funkce: Dodatečná připojitelná struna je užitečná pro precizní řezy a zvyšuje přesnost a kontrolu nad prací.

Einhell Expert TE-JS 18 Li je skvělým doplňkem pro každého kutila nebo profesionála. Díky své flexibilitě a kompatibilitě s řadou Power X-Change přináší uživateli mnoho výhod. Ačkoliv se dodává bez baterie a nabíječky, tyto doplňky jsou dostupné samostatně a díky systému Power X-Change může být jedna baterie sdílena mezi více nástroji. Celkově je tento produkt skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní, spolehlivou a cenově dostupnou aku pilu přímočarou

Dodává se bez baterie a nabíječky!

Technické parametry:

  • Řezná hloubka: 80 mm
  • Výška zdvihu: 25,4 mm
  • Řezná hloubka do ocele: 10 mm
  • Řezná hloubka do plastu: 12 mm
  • Počet kmitů: 2400 / min
  • Hmotnost produktu: 1,82 Kg

 

Pozor, v rámci akce trvající do 10.12.2022 lze zakoupit za zvýhodněné ceny ke stroji set baterie a nabíječky (konkrétně u produktů: 4512097 a 4512042) - pro více informací kontaktujte prodejce.