DCS331NT Aku přímočará pila XR Li-Ion 18V bez baterie DeWALT

Aku přímočará pila 18V XR bez baterie DeWALT DCS331NT. Poslední generace vynikající přímočaré pily řady XR využívající technologii Li-Ion. Součást inteligentní řady XR Li-Ion zaručuje účinnost a rychlejší provádění aplikací.


Výkonný a vysoce účinný motor DEWALT PM47 chlazený ventilátorem s výměnnými uhlíky zaručuje rychlé řezání a poskytuje rychlost až 3000 zdvihů za minutu, což zaručuje vysokou produktivitu práce. Inteligentní spouštěcí spínač a zajišťovací tlačítko zaručují rychlé provádění řezů zvyšují bezpečnost práce. Patka pily nastavitelná bez použití jiného nářadí opatřená krytem proti poškrábání umožňuje provádění šikmých řezů v obou směrech v úhlu 45 stupňů. Patentovaný rychloupínací výměnný systém pilových listů lze rychle a jednoduše používat i s nástroji s upínacími stopkami ve tvaru T.


Patentovaný antivibrační vyvažovací mechanismus a pryžová rukojeť umožňují plynulý provoz. Třístupňový předkmit pro optimální hladkost a kvalitu řezu. Díky odfuku pilin zůstává čára řezu stále dobře viditelná. Modulová konstrukce zaručuje bezproblémový servis. Gumový povrch rukojeti snižuje povrchové vibrace a únavu obsluhy. Zdokonalený ergonomický design. Univerzální nabíječka pro použití s nasunovacími bateriemi Li-Ion řady XR s napájecím napětím 18, 14,4 a 10,8 V.

Rozsah dodávky:

Háček na řemen

Magnetický držák nástrojů

TSTAK kufr

Bez akumulátoru a nabíječky! Akumulátory i nabíječky jsou prodávány samostatně.

Technické parametry:

Výkon: 400 W
Napětí akumulátoru: 18 V
Hmotnost: 3,1 kg
Délka: 305 mm
Distribuce: CZ
Kapacita akumulátoru: Bez akumulátoru
Typ akumulátoru: Li-Ion
Výška: 215 mm
Počet zdvihů na prázdno: 0-3000 k/min


Podmínky pro získání záruky 3 roky.
 

http://www.dewalt.cz/3/