DCS690X2 aku rozbrušovací pila na beton 2x9,0Ah DeWALT FLEXVOLT

Aku rozbrušovací pila na beton 2x9,0Ah DeWALT FLEXVOLT DCS690X2 umožňuje provádění řezů do hloubky až 82mm bez potřeby připojení k elektrické síti. Akumulátor je umístěn v přihrádce zajištěné západkou a je tak chráněn před prachem a vodou, což prodlužuje jeho životnost a zabraňuje jeho zaseknutí. Z obou stran krytu je ke kotouči veden přívod vody a je tak výrazně eliminována prašnost při práci. Pila včetně krytu kotouče je konstruována pro maximální hloubku řezu, která činí 82mm a zaručuje jednoduchý průchod kotouče při řezání a rýhování betonových materiálů.

Je to první rozbrušovací pila na světe napájená bateriií s napětím 54V. Bezkonkurenční výkon pily bez problémů s kabely, startovací šňůrou nebo benzínovými výpary. Kotouč o průměru 230 mm umožňuje řez s hloubkou až 82 mm.

Nastavitelný duální systém přívodu vody omezuje prašnost pracovních úkonů. Utěsněný prostor pro akumulátor zamezuje vnikání prachu a zvyšuje spolehlivost pily. Indikátor petížení umožňuje uživateli provádění řezu optimální silou.

 

Rozsah dodávky:

2x akumulátor 9,0/3,0 Ah 

Nabíječka

Diamantový kotouč

 

Technické parametry:

Hmotnost

6,7 kg
Kapacita akumulátoru 9,0 Ah
Model DCS690X2
Napětí akumulátoru 54 / 18 V
Počet akumulátorů 2
Průměr kotouče 230 mm
Distribuce CZ
Otáčky bez zatížení 6600 ot./min.
Záruka 2+1 rok

 

Podmínky pro získání záruky 3 roky. 

http://www.dewalt.cz/3/