Aku pila Alligator 430 mm 54V, 2x 6,0 Ah XR Li-Ion DeWALT DCS398T2 FLEXVOLT

Aku pila Alligator DCS398T2 DeWALT FLEXVOLT s délkou lišty 430 mm je ideální pro řezání tvárnic tlakové třídy 20 (Porotherm a Poroton). Nově navržený bezuhlíkový motor pracuje společně s technologií baterie FlexVolt tak, aby poskytovaly bezkonkurenční provozní dobu a sílu, což poskytuje vynikající výkon. Revoluční systém baterie FlexVolt dodává výkon jako u nářadí s napájecím kabelem, ale s volnosti pohybu jako u nářadí, které je napájeno elektrickým kabelem.

Dva protiběžné trvanlivé pilové listy se pohybují v opačných směrech, a tak zamezují pohybu materiálu při řezání. Převodová skříň a ložiska s ochranou proti vnikání prachu zaručují větší odolnost. Jednodílná konstrukce čepele zaručuje mnohem větší preciznost a přesný řez. Vynikající délka pracovní doby; Při plném nabití baterie o kapacitě 6,0Ah provede tato pila až 98 řezů do duté, pálené cihly tlak. třídy do 20N a tlouštky 365mm!

Skříň z hliníkové slitiny zaručuje nízkou hmotnost a vynikající odolnost. Snadná a rychlá výměna pilového listu zkracuje dobu prostojů. Ergonomický design s tvarovanou zadní pryžovou rukojetí a páková rukojeť zaručují vynikající ovladatelnost a menší únavu. Pila Alligator napajená baterií FlexVolt 54 V také používá stejné odolné pilové listy s dlouhou životností, jako pily Alligator s napájecím kabelem, což znamená, že tyto pilové listy mohou být střídavě používány na obou typech pil. S aku pilou je taktéž nutno pracovat a řezat houpavým pohybem odzadu-dopředu, stejně jako u pil s elektrickým kabelem!

Rozsah dodávky:

sada karbidových pilových listů třídy 20N

šestihranný klíč pro  velmi rychlou a praktickou výměnu pil. listů

2x baterie FLEX VOLT XR Li-Ion s kapacitou 6,0 Ah

nabíječka FlexVolt DCB118 8A

Technické parametry:

Napájení stroje: 54 V
Baterie napájení: 6,0Ah XR Li-Ion
Počet zdvihů naprázdno: 0-2400 z/min
Délka zdvihu: 40 mm
Délka řezného nástroje: 430 mm
Zastavení řezného nástroje: 0.2 s
Hmotnost: 6,5 kg
Délka: 940 mm
Výška: 219 mm
Vibrace ruka/paže: 5,4 m/s2

Podmínky pro získání záruky 3 roky.

http://www.dewalt.cz/3/