Nůžky na živý plot Aku GE-CH 1855 Li Kit Einhell Expert

Neocenitelný pomocník při řezání a střihání těch nejsilnějších živých plotů bez námahy. Velice tiché, bezpečné a snadno ovladatelné. Díky absenci napájecího kabelu se s nůžkami snadno manipuluje. Pohon je zajištěn silnými lithiovými bateriemi ze série Power-X-Change by Einhell, jejíž největší výhoda je kompatibilita s ostatními výrobky z této série. 

Nože vyrobené z laserem zajistí přesný střih. Pro ještě větší bezpečnost jsou nůžky vybaveny obouručním vypínačem, který nůžky vypne v případě, že je nedržíte oběma rukama. Kolektorová lamela zajistí usměrnění padajícího materiálu. 

Výhody nůžek:
Obouruční bezpečnostní spínač s elektronickou brzdou
Hliníkový kryt čepele 
Otvor pro zavěšení na zeď
Počítadlo otáček
Bezpečnostní nože vyřezané laserem a broušené diamantem
Včetně akumulátoru 1,5 Ah a rychlonabíjčky

Technické parametry:
Řezná délka: 550 mm 
Délka lišty: 620 mm 
Rozteč zubů: 15 mm 
Max. tloušťka dřev. materiálu cca:. 11mm 
Řezů za minutu:. 2,200 
Výdrž cca: 60 min. 
Včetně akumulátoru 1,5 Ah a rychlonabíjčky
Hmotnost výrobku: 2,3 kg

Výhody systému Power-X-Change
3 diodová kontrolka kapacity akumulátoru. Teplota a napětí baterie jsou hlídány mikroprocesorem. Pokud budete nabíjet téměř úplně vybitý akumulátor, automatika sama přepne do tzv. opravného módu, čímž je minimalizováno poškození. baterie. Vysoce kvalitní lithiové články Einhell se sami téměř nevybíjejí, čímž je zaručená dlouhá životnost a bezstarostné skladování. Nárazuvzdorné gumové povrchové provedení pro odolnost vůči nárazům a pevný úchop.