Stříkací pistole ONE+ P 620

Flexibilní trubice umožňuje sprejovat v libovolném úhlu.Využije poslední zbývající barvu v nádobě – minimalizuje plýtvání.Inovativní a patentovaný systém rovněž minimalizuje nutnost ředění. Výběr mezi třemi funkcemi: horizontální, vertikální nebo kulaté stříkáníIdeální pro venkovní stěny, garážová vrata a přístavbyVhodné pro použití s jakoukoliv značkou barvy.GripZone ™.

Technické parametry:

Kapacita: 1.000 ml
Plocha průtoku: 4 m2/min
Malování / Pokrytí: 10m2/min
Průtok: 20.5l/hour
Hmotnost: 1,93 kg

Standardní výbava:

  • Kulaté špičky
  • Vertikální tip
  • Horizontální ventilátor tip
  • Odměrky
  • Čisticí sada

Samostatný stroj - bez baterie a nabíječky

Systém One Plus:

Pružnost systému One Plus pro Vás znamená, že si můžete sestavit svůj vlastní systém akumulátorového nářadí, a to zcela dle Vašich přání, jak a kdy budete chtít. Kupte si jednou akumulátor a nabíječku, vyberte si nářadí, které potřebujete, a s tímto jedním akumulátorem můžete provozovat všechny typy nářadí. To znamená, že ušetříte peníze, protože s každým novým nářadím nebudete muset znovu současně kupovat i akumulátor a nabíječku. Možností volby mezi novým lithiovým akumulátorem s velkou výkonovou kapacitou a akumulátorem NiCd Vám systém One Plus nyní poskytuje ještě více flexibility při výběru přesně toho zdroje energie, jenž potřebujete, abyste mohli optimálně provést svou práci.

1. krok: Opatřete si lithiový nebo NiCd akumulátor a nabíječku

2. krok: Kupte si stroje, které potřebujete.

3. krok: Používejte všechny stroje systému One Plus jednou baterií.

4. krok: Šetřete peníze, protože u Vašeho dalšího akumulátorového stroje už nebete muset současně kupovat ani akumulátor ani nabíječku