Benzinový zádový multifunkční profi křovinořez ACTIVE 4,0 Z

Benzinový zádový multifunkční profi křovinořez ACTIVE 4,0 Z

Technické parametry:

Objem motoru: 38 cm3
Max. výkon motoru: 2,3HP/1,7kW
Model motoru: 2-takt Active
Startování: Ruční tahací startér
Držadlo: D-rukojeť
Objem nádrže: 0.8 l
Záběr struny: 260 mm
Strunová hlava: poloautomatická
Hmotnost: 10.6 kg

 

Multifunkční křovinořezy s hřídelí ACTIVE EVOLUTION vynikají univerzálností použití. Pomocí půlené hnací hřídele můžete napojit širokou škálu dalších pomocníků: foukače, kultivátory, plotostřihy, řetězové pily a olivátory….atd.

Systém ROTOFIX je patentovaný otočný systém motoru, který umožní otočit motor o 180 stupňů. Velká výhoda převážně při práci s plotostřihem.

Optimální k sečení svahů a obtížně přístupného terénu. Pohodlné ovládání, protože se musí vést jen tyč. Velmi dobrý k sekání ploch, začisťování okrajů trávníků a pro náročné dokončovací práce. Skvělá variabilita připojení velké škály příslušenství.

Hřídel křovinořezu ACTIVE je uložena do 6-ti speciálně samomazných průchodek z důvodu snížení vibrací a pohodlí při práci.

Pro snížení vibrací bylo vývojovými inženýry společnosti ACTIVE navrženo speciální patentové antivibrační zařízení pro odpružení motoru a řidítek obsluhy, splňující ty nejpřísnější normy a kritéria. Ramenní popruhy byly navrženy tak, aby byla zaručena maximální bezpečnost a komfort obsluhy. Dekompresní ventil slouží pro lepší startování. Použit většinou u modelů s větším obsahem motoru.

Masivní převodovka navržena a předimenzována tak, aby odolala těm nejtvrdším pracovním podmínkám. Kompletně vyrobeno v Japonsku.

Digitální zapalování pro lepší startovatelnost je u všech strojů ACTIVE samozřejmým standardem, podtrhující profesionální ráz stroje.