Odšťavňovač šnekový, nízkootáčkový, SJ250W

Odšťavňovač s velkým vstupním otvorem až 75mm a novým tvarem lisovacího šneku. Inovovaný princip odšťavňování umožňuje vkládat extra velké kusy ovoce či zeleniny do přístroje bez potřeby předkrajování. Tato praktická technologie odšťavňování probíhá ve třech fázích. V první fázi je odšťavňovaný materiál rozdělen horní částí šneku na větší kousky. V druhé fázi je surovina nadrcena na jemno a ve třetí fázi je tato surovina prolisována nerezovým sítem.

Odšťavňovač má silný a tichý motor. Otáčky motoru jsou navíc ještě zpřevodovány takže výsledný lisovací tlak je enormní a otáčky jsou nízké. Tímto pomalým lisováním nedochází ke zvyšování teploty a vitamíny a enzymy ve šťávě tak zůstanou nejlépe zachovány. Díky obrovskému tlaku je surovina dobře vymačkána. Tímto je docílena maximální výtěžnost šťávy, která se pohybuje kolem 85%. 

Odšťavňovač Nature7 je univerzální a umožňuje odšťavňování prakticky veškerého ovoce a zeleniny. Výjimku tvoří pouze určité suroviny, které ze samotného principu odšťavnit nelze, jako je třeba banán nebo meruňka. Sami zákazníci nejlépe hodnotí možnost vkládání celých plodů ovoce a zeleniny. „Jde o úsporu času, malou nebo i střední mrkev nemusím vůbec krájet. Vložím ji do odšťavňovače a než ji přístroj vtáhne dovnitř zbude mi čas, abych si umyl a očistil druhou mrkev.“ Odšťavňování se tím stává naprosto plynulé a pohodlné na obsluhu.

Mytí přístroje jako i rozebrání a sestavení je rychlé a snadné. Jen při mytí sítka je potřeba určité pečlivosti , tak aby všechny otvory zůstaly po umytí zcela čisté. V balení přístroje naleznete také homogenizační pouzdro, které umožní přípravu kojenecké stravy, ovocného pyré nebo zdravé ovocné zmrzliny.

Odšťavňovací systém je vyroben ze zdravotně nezávadného materiálu a bez obsahu bisfenolu A („BPA free“) a proto je vhodný pro přípravu šťáv také pro kojence a děti. Odšťavňovač je určen pro použití v domácnosti.

Hlavní přednosti:

  • silný a tichý motor
  • široký vstupní otvor
  • snadné čištění
  • vysoká výtěžnost
  • zátka výpusti šťávy

Příslušenství:

  • nádoba na šťávu 1 litr
  • nádoba na odpad 1 litr
  • kartáč na čištění
  • homogenizační pouzdro na mražené dezerty

Technické parametry:
příkon: 250W
otáčky: 60/min
výtěžnost šťávy : 85%
doba nepřeruš. provozu : rozměry (základna x výška) : 200x235x485
hmotnost : 6,6kg
nádoba na šťávu: 1000ml

nádoba na dřeň: 1000ml