SET 2 ECONOMIC - Poloautomatická zouvačka TC01, vyvažovačka TW01 a dvousloupový zvedák 3500kg

Poloautomatická zouvačka TC01, vyvažovačka TW01 a dvousloupový zvedák 3500 kg. Ekonomická kombinace základních strojů za zvýhodněnou cenu. K tomuto setu můžete přiobjednat vzduchový kompresor 150L a pomocné montážní rameno pro zouvačku se slevou 20% !

Vzhledem k váze zařízení, je cena za dopravu závislá na vzdálenosti k zákazníkovi. Konečná cena dopravy bude sdělena po přijetí a potvrzení objednávky.

Zouvačka pneu TC01

Zouvačka Golemtech pro montáž a demontáž pneumatik osobních a lehkých užitkových automobilů. Má upínací talíř s velkým rozsahem upnutí a výkyvné montážní rameno. Tato zouvačka má vysoce kvalitní zpracování. Zouvačka má zabudovanou jednotku úpravy vzduchu (filtrace, mazání, regulace tlaku).

Součásti dodávky:

zouvačka

pneuhustič s manometrem

montážní páka

plastová sada krytů pro ochranu poškození hliníkových disků

Technické parametry:

Vnější rozměry pro upevnění ráfku: 10-21’’ 
Vnitřní rozměry pro upevnění ráfku: 12-24’’     
Maximální průměr pneumatiky: 1040 mm/41’’ 
Maximální šíře pneumatiky: 355 mm/14’’ 
Rychlost otočné desky: 7ot /Min 
Síla zouváku: (10bar) 2500kg/5500LBS 
Pracovní tlak: 8-10bar 
Napájecí napětí: 380V, 50/60HZ 
Výkon motoru: 0.75 kW
Rozměry: 108x90x96cm 
Váha netto: 200kg 

Vyvažovačka kol TW01

Nová generace vyvažovačky Golemtech TW01.  Vyvažovačka je řízená mikroprocesorovou jednotkou za použití vylepšených typů senzorů a součástek nejvyšší kvality. Zobrazení všech údajů probíhá pomocí digitálních ukazatelů a snadné ovládání zajišťuje dotyková klávesnice. Ke snadnému zobrazení pozic pro umístění vyvažovacího závaží, vyvažovačka nově používá zjištění pozice pro umístění závaží. To je indikováno graficky a akusticky.

Vyvažovačka umožňuje statické i dynamické vyvažování včetně speciálních programů pro různé tvary ALU disků. Při použití adaptéru pro uchycení kol, je možné vyvažovat i kola motocyklů. Pro snadnou uživatelskou obsluhu je integrován systém samokalibrace a automatická detekce případných závad.

Výhody

start a stop pomocí sklopení a odklopení krytu
program optimalizace nevyváženosti
statické i dynamické vyvažování
program pro samokalibraci a detekci závad
programy pro ALU disky

Součásti dodávky:

univerzální rychloupínací příruba s příslušenstvím

4 x středící konusy /42-62 mm, 53-81 mm, 71-98 mm, 96-136 mm /

měřidlo pro šířku disku

kleště na zaváží

Technické parametry:

Maximální váha kola: 65kg

Maximální průměr kola: 900mm 
Motor: 0.2kw, napájení: 220V
Přesnost vyvážení: +-1g 
Ryhlost vyvažování: 220 ot/min 
Max průměr ráfku: 10“ až 24" 
Max šířka ráfku: 1,5“ až 20“ 
Čas vyvažování: 8s 
Hlučnost: <65dB

Dvousloupový zvedák Golemtech 3500kg 

Má variabilně nastavitelná nosná ramena (výsuvná a kloubově natočitelná) s automatickou aretací polohy jejich natočení. Snadno tak lze dosáhnout zvedací body u menších i velkých automobilů. Konce nosných ramen jsou opatřené výškově nastavitelnými patkami pomocí adaptérů. Patky mají vrchní plochu ze speciální pryže s optimálním designem.

Ve zvolené pracovní poloze jsou pojezdové bloky s nosnými rameny aretovány bezpečnostními západkami, takže hydraulika zvedáku není zatěžována. Zvedáky jsou vybaveny i řadou dalších bezpečnostních a provozních prvků, např. ventily bránícími přetížení, kontrolou rychlosti spouštění apod. Novou předností tohoto zvedáku jsou bezpečnostní západky ovládané manuálně pákou z jednoho místa. Odpadá tedy hlavní nevyhýhoda manuálně ovládaných bezpečnostních západek, kdy se u jiných modelů musí zvedák obcházet a odjišťovat západky zvlášt v každém sloupu. 

Součástí dodávky jsou standartní kovové kotvy do betonu. Pro pevnější a bezpečnější ukotvení zvedáku, je ideální používat chemické kotvy a závitové tyče.

Doporučujeme proto při nákupu přikoupit sadu pro chemické ukotvení, která obsahuje top kvalitní chemické kotvy Pattex ( 2x kartuš 280 ml ) a dvanáct závitových tyčí, matek a podložek, určenou přímo pro ukotvení obou sloupů zvedáku.

Možnost objednání montáže zvedáku za cenu 2500,-Kč bez DPH ( cena neobsahuje montážní materiál, hydraulický olej a dopravu montážní skupiny ). Tuto službu je možné spojit s dopravou zvedáku, který přiveze rovnou naše montážní skupina, za zvýhodněnou cenu.

Technické parametry:

Nosnost zvedáku: 3500 Kg                                             

Minimální výška zdvihu: 100 mm

Max. výška zdvihu: 1840 mm

Výška sloupů: 2820 mm

Celková šířka zvedáku: 3370 mm

Šířka mezi sloupy: 2650 mm

Průjezdná šířka: 2350 mm

Motor: 400V ( možnost dodání i s 220V motorem )    

Množství hydraulického oleje: 10 litrů